BAKIR TAŞI

BAKIR TAŞI

Renk Ve Görünüm

Yeşil Renkte Olan Bakır Taşı Tüm Boyutlarda Ve Cilalanmış Biçimlerde Görülmektedir.

Kaynak

Romanya, Zambia, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Rusya, Ortadoğu

Kullanım Alanları Ve Özellikleri

Bakır Taşı plütonyum kirliliğini emer ve her türden radyasyona karşı korur. Nükleer veya doğal radyasyon kaynaklarının yakınındaki evlerde bulundurulmalıdır. Ayrıca elektromanyetik kirliliği de önler ve toprak enerjilerini iyileştirir. Doğa ve meleksi güçlerle kuvvetli bir bağı vardır. Zihinsel olarak Bakır Taşı sezgi ve anlayışı genişleterek sorunun kaynağına iner. Psikiyatrik hastalıkları da kapsayan zihinsel rahatsızlıkların tedavisinde ve disleksi ile mücadelede yararlıdır. Bilgiyi özümseme ve işleme becerisini güçlendirir, sizi daha gözlemci kılar ve zor kavramları anlamanıza yardımcı olur.
Karın bölgesine yerleştirildiğinde derin duygusal iyileştirme sağlar. Bastırılmış duyguları yüzeye çıkararak ve derin nefes alma becerisini onararak negatif enerjileri ve eski travmaları yok eder. Bu noktada kalp ve göbek çakralarını dengeler. Duygusal bir düzeyde ruh hallerini daha yoğun ama daha hızlı değişebilir bir hale getirir. Bakır Taşı içsel araştırma için de kullanılabilir. Rüyaları tetikler ve anıları canlandırır. Ancak iyileştirme ve dönüşüm süreçlerinde başka taşlarla desteklenmesi gerekebilir.
Bakır taşının faydaları nelerdir? Bakır Taşı son derece çok yönlü bir şifa taşıdır. Bakır taşı ruhsal enerjinin gelmesini sağlar. Özellikle menstrual olanlar da dâhil, kramplar için faydalıdır. Doğumu kolaylaştırır, hatta ebe taşı olarak da bilinir. Kadın üreme organlarını yansıtır ve her türlü cinsel hastalığı tedavi eder. Bu taş kan basıncın’ düşürür, astım, epilepsi, kırıklar, şişmiş eklemler, urlar, seyahat kaynaklı mide bulantısı, baş dönmesi, tümörler, optik sinirler, pankreas, dalak ve para tiroid tedavi eder. DNA’yı ve hücresel yapıları hizalar, bağışıklık sistemini geliştirir. Bakır Taşı, toksinleri atması, dokuların asiditesini azaltması için karaciğeri uyarır. Bileğe takıldığında diyabete iyi gelir. Peki, bakır taşı nasıl kullanılır? Sol ele takın veya üçüncü göze yerleştirin. iyileştirme için uygun şekilde koyun. Olumsuz duyguları emmesi için karın bölgesine yerleştirin. İksir hazırlamak için cilalanmış Bakır Taşı ve dolaylı yöntem kullanın. Haricen uygulayın. Krizokollü Bakır Taşı yüksek iyileştirme titreşimli berrak bir cevher taşı olarak ortaya çıkabilir. Bu bileşim bütünlük ve barışı sembolize eder.

İlginizi Çekebilir

Safir Taşının Özellikleri ve Faydaları Nelerdir ?

Safir Taşının Özellikleri ve Faydaları Safir, korindon mineralinin mavi renkteki çeşidi olup, dünyanın en değerli …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir